Fotoalbum

 

14 . marts 2008

Toftekæret's Carna har den  14. marts, født 2 hanner og 3 tæver.

Far til kuldet er Jagtchampion, sporpr. gravpr. og drevpr. Kokborgs Elvis ejet af Jørgen Kokborg Jensen - Kennel Kokborg i Give.

Alle hvalpene er reserveret.

8. april 2008

Hvalpene er nu 3 uger og de er vokset rigtig meget her på det sidste. De har nu fået øjne og de mosler rundt i kassen - de prøver at komme på benene -men det kniber med balancen - Idag har de prøvet at spise mad af en tallerken - det var godt nok noget mærkeligt noget at få serveret  - men da de først havde fået smag for det - gik de til den - de både trådte i tallerkenen og spilte til alle sider. Når de så har spist er de helt færdige - så sover de i nogle timer ..... uden vi hører noget fra dem

16. april  2008

Ja - så er de blevet 4 uger - det går stærkt nu - vi kan rigtig se at der sker en masse med dem.
De er begyndt at komme lidt ud - og de udforske tingene meget nøje. Tager også gerne, en lille " kamp " om hvem er stærkest.

24. april 2008

5 uger snart på vej til at blive 6 uger - tiden flyver afsted, og der sker rigtige mange ting nu - så snart der er mulighed for det, kommer de ud i haven - og det er bestemt noget de kan bruge - de er alle steder - de ved godt hvor døren er, når vi skal ud  i haven - Vi har haft besøg af nogle børn - det var lige sagen - der blev løftet og snakket og kælet med dem - så var det godt at få lidt at spise, og så en lur derefter - men inden da skulle blomsterkrukken lige graves igennem....

28. april 2008

Nu er de 6 uger og godt på vej til deres 7. uge.  - vi kan rigtig se hvordan de begynder og få  deres egne træk og temperament - De er nu over hel haven - det nyder de vældig meget. Det at de har plads til at komme omkring i haven er virkelig noget de gør brug af.

9. maj 2008

Idag er hvalpene blevet 8 uger og vi skal til at tage afsked med dem. De skal ud i deres nye hjem - hvor vi glæde os meget til at komme og besøge dem.