Julen nærmer sig, jagten er godt igang...

17. december 2006

Vi er nu nået ind i december - og julen står for døren. Vi er godt igang med juleforberedelserne - men selv om julen nærmer sig, er der bestemt også tid til jagten. Sidste lørdag besøgte Poul og Anna, - Dorte og Cleo Gypsy på Randbøldal, hvor der blev afholdt drevjagt - dette var lige Anna - der blev skudt 6 stk. råvildt, og 2 ræve, Anna var en af driverne - en god jagt, for Anna og Poul, humøret højt...... Tak, Dorte for en dejlig dag !

Her I december har der været  rævejagt i Bramsnæs Jagtforening. Der er indtil nu skudt 2 ræve - men, men Anna syntes nu alligevel at det var bedre at driver efter ræven, end gå i graven - så det overlod hun til Babuska - " Den gamle Dame " det var lige noget  hun kunne bruge - her på sine gamle dage, - Så idag er det afsted igen på rævejagt - Anna og Babuska - så må vi se hvad dagen bringer ...... 

Julen 2006 - Carna - Anna - Babuska

Toftekæret's Conrad

Toftekæret's Conrad efter trimning

12. november 2006

Toftekæret's Conrad - tog lige en tur til Roskilde, sammen med Liselotte, for en trimming - der var helt fin gravhund - under den lange pels.

Toftekæret's Conrad før trimning

Udstilling Vejen og Herning

Toftekæret's Cleo Gybsy
1. pr. 2. vinder på udstillingen i Vejen


4. november 2006

Lørdag morgen drog vi mod Vejen til året's sidste udstilling i DGK. Vi havde alle tøserne med samt Toftekæret's Cleo Gybsy ,  og Dorte Grøn - det var stor gensyns glæde, da vi mødtes. Gybsy måtte lige igennem en let trimning - det gik da også så godt, at hun fik 1. pr og blev 2. vinder. - Tillykke Dorte -
Ligesom i Fakse stod vi med tre tæver, der alle havde fået CK - og skulle være med i runden om den bedste tæve.

5. november 2006

Søndag gik turen til Herning året's sidste udstilling i DKK. Da var det Babuska, der blev bedst placeret, hun fik 1. pr. 1. vinder med CK. Så nu kan hun godt gå i vinterhi - med god samvigtighed, den gamle tøs .... Anna fik 1. pr. 4. vinder, og Carna fik 2. pr. I Carna's klasse var der tilmeldt 21 brugshundetæver, flot at se så mange tæver i samme klasse.

Babuska - er nu gået i vinterhi - får nu tid til at tjekke op på Toftekæret...

Toftekæret's Amalie

Toftekæret's Amalie ...efter trim

21. oktober 2006

Toftekæret's Amalie har lige holdt en uges ferie på Toftekæret - hendes familie var en tur Spanien i efterårsferien. Det var noget andet, for Amalie med 4 gravhunde i hverdagen, end hun er vandt til . Men hun klarede det godt - så det blev lige til et par billeder med før og nu - trim....

Toftekæret's Amalie .... før trim

Sportræning i St. Dyrehave

21. oktober 2006

Vi er nu godt igang med sportræning i St. Dyrehave - Toftekæret's Carna og Toftekæret's Camma - kaldet Frk. Fip.
Det er noget de begge nyder  - ( sammen med Poul og Michael ) at komme ud i skoven og få lov til at bruge deres næser .... efter hånden kan de begge, snart gå et spor på 600 meter, som en sporprøve kræver. Så hvis vi holder på i vinter, med træning i skoven, kan vi  klare en sporprøve til foråret.

Toftekæret's Camma - Frk Fip - tager lige en slapper...

Udstilling i Fakse

15. oktober 2006

Årets sidste udstilling på Sjælland var i Fakse - hvor vi  klarede os ganske pænt, vi havde alle tøserne med.
Anna stillede i championklasse og fik 1. pr. 2. vinder med CK, og blev BTK 3 - Carna stillede i brugshundeklasse fik 1. pr. 3. vinder med CK - og Babuska i seniorklasse 1. pr. 1. vinder med CK, og Bedste Senior, - så vi stod med tre tæver der alle skulle være med i kampen om de fire bedste tæver - så alt i alt var det en fin dag i Fakse.

Gravprøve Slangerup

30. september 2006

Toftekæret's Carna har idag været på året's sidste gravprøve i Slangerup - det gik ikke helt som vi regnede med. Carna fik ingen præmering idag - hun gik med det samme op til ræven - hvor hun kommer for tæt på - så blev det ikke til mere - Carna overvejer nu tingene i vinter - glæder sig til hun skal med på rævejagt.....

Toftekæret's Carna

Drevprøve Midtjylland

23. september 2006

Anna er nu atter vendt hjem efter en drevprøve - desværre fik Anna heller ikke, denne gang en præmering. Anna driver for kort tid - hun skal kunne holde på, at drive i 45 min. efter vildtet. Den måde hvorpå Anna driver, er perfekt til praktisk jagt.

Udstilling DKK Ballerup

17.september 2006

Så blev det søndag - og så afsted igen, denne gang til DKK's udstilling i Ballerup - med en forhåbning om at Carna skulle kunne få en 1. pr. - men ak og ve - det blev det ikke til  - vi fik en 2. pr. -  så vi må på udstilling igen. Anna fik en 1. pr. det var ikke hendes dag - Babuska stillede i seniorklasse - fik 1. pr . 1. vinder med Ck, og blev bedste senior.

Vi ta'r lige en slapper efter weekenden.....

Gravprøve Midtjylland Hårup

16. september 2006

Lørdag morgen drog Poul, Michael, Toftekæret's Carna og Toftekæret's Camma til gravprøve i Midtjylland Hårup. Det gik sådan, at Carna fik 1. pr. med 69 point og Camma ( kaldet Frk. Fip ) fik 0 pr. - men Fip vi skal nok få dig, det lært.....

Toftekæret's Camma ( Frk. Fip )

Toftekæret's Alma

14 september 2006

Toftekæret's Alma er i denne uge feriebarn på Toftekæret. Det hygger hun sig gevaldigt med. Familien er en tur på Bornholm.

Toftekæret's Alma

Toftekæret's Arnold ( Rasmus )

10 september 2006

Vi har idag haft besøg af Rasmus, Ib og Anni, - Rasmus fik  sin kvartals trimning .... og hilst på alle tøserne 😉 
Vi fik en god frokost, med hvad der høre sig til, af gode ting og sager....jae... vi nåede endag også en tur på havnen,   "Det var dejligt lige at se, hvor det nu var jeg holdt ferie sidste år " - tænkte Rasmus.

Rasmus : Jeg tænker lidt over tingene....
Toftekæret's Arnold

Toftekæret's Anna Drevprøve - i Vestjylland Feldborg

9. september 2006

Toftekæret's Anna har været på drevprøve i Vestjylland - dette er efterårets første prøve - Anna havde 3 gode drev på rådyr med fuld hals - men drevene var for korte - den ene gang fuldte hun godt op på rådyret - men kunne ikke forcerer et tæt krat - så hun mistede drevet.
Det blev ikke til præmering denne gang - Men Anna prøver igen.

Toftekæret's Anna

Toftekæret's Carna gravprøve Syd og Sdr. Jylland

3.september 2006

Idag har Toftekæret's Carna været på sin anden gravprøve i Syd og Sdr.Jylland - det er gået rigtig godt, hun fik 67 point og blev bedste ruhårede gravhund på prøve, ret godt i betragtning af at hun kun er 20 mdr. Tillige blev hun tredje bedste hund ud af 28 hunde på prøven . Så vi må sige, at det har været en rigtig god dag.  

Toftekæret's Carna

Toftekæret's Carna på sin første gravprøve

26 august 2006 

Toftekæret's Carna har idag været på sin første gravprøve - på Sanderumgaard på Fyn - det gik rigtig godt. Hun fik 1. pr med 64 point og blev 2. bedste hund på prøven ud af 18 hunde. Det var rigtig godt gået - nu bliver det spændende at følge´, hvad der sker fremover.

Ny hjemmeside på Kennel Toftekæret.

25 august 2006

Vi har her på Kennel Toftekæret fået en ny hjemmeside som vi glæder os meget til at komme igang med - vi håber vi vil få meget glæde af den - og det samme for Jer, som måske engang imellem vil kigge ind på siden. Vi vil så vidt det er muligt fortælle - hvad der sker omkring vores tre ruhårde gravhunde - Babuska, Anna og Carna. Og hvad der ellers rør sig omkring os her på Toftekæret.

 

Toftekæret på Sct Jørgensbjerg