Nytåret 2007

31. december 2007

Det er nu året's sidste dag - og vi vil her fra Kennel Toftekæret - benytte lejligheden til at ønske Jer alle et Godt Nytåar - med tak for året der er gået - Vi glæder os meget, til at tage hul på et nyt år - hvor vi håber, at vi vil få mange gode oplevelser med Jer og vore gravhunde -

GODT NYTÅR !

Nytåret 2007

December 2007

23. december 2007

Julen er nu over os - Lillejuleaften - desværre bliver det ikke en hvid jul  i år - men så går det nok alligevel ... og desværre var Mikkel hellere ikke hjemme sidste weekend - det er alt for mildt i vejret ... så han lade vente på sig.
Det gør Carna også - hun er endnu ikke kommet i løbetid - så vi venter fortsat.
Vi vil herfra Toftekæret ønske Jer alle en Glædelig Jul.

Julen 2007

December 2007

15. december 2007

Efteråret er gået på held og vi er nået hen i december - nærmere den 15 december - og julen er nær. Vi har været på nogle jagter, her i efteråret og imorgen søndag, den 16 december, er årets sidste rævejagt i Bramsnæs  - med deltagelse af Anna og Carna - som på de andre rævejagter i år, er det de to der har fået lov at være med - men vejret har været for godt - ingen ræve hjemme - så nu imorgen søndag, håber vi at Mikkel, måske skulle være hjemme... Anna har været med på fasanjagt som driver  i Glim - på deres jagt stødte de på 6 stykker råvildt - det var for meget for Anna - så gled hun - det var noget bedre, end fasanjagt....

Ellers har vi fordrevet tiden med løbske tæver.... det er sådan, når der er nogle tøser i en flok, kommer de  nogenlunde samtidig i løbetid. Den eneste, der  ikke er kommet i løbetid er Carna - så vi må bare vente på naturens gang, og håbe at det snart sker. Vi er nemlig klar, Carna er øjenlyst uden anmærkning - på Karlslunde Dyreklinik.

Joseffa stortrives - og er tilstrækkelig stærk til at tage et opgør med de andre, - hun har så meget temperament, at hun ikke lader sig kue' af de andre " tøser " - og så er der bare så meget jagt i hende - at det bliver rigtig spændende at følge hende, som hun vokser til - hendes første jagtbytte var forøvrigt " Mulle " hun drev ud og markerne - gravede i en af " Mulles " gange, og pludselig havde hun et fast greb i " Mulle " - tre bid - så lå Mulle med alle fire ben i vejret - og Joseffa var på nye jagtstier....

Toftekæret's Carna

Joseffa med hønen....

4. november 2007

Joseffa fik idag lov til at ruske sit første jagtbytte - en høne - dog ikke en, hun selv havde fundet - det syntes hun vældig godt om - der var fjer over det hele...

Thy's Joseffa - med et jagtbytte

Efteråret 2007

21. oktober 2007

Her på Toftekæret - er vi gået efteråret i møde - vejret kan være, så vi kan være ude, det er også mange gange så vi må være indedøre - Det vi ligesom går og venter på nu, er hvornår Toftekæret's Carna kommer i løbetid - vores sats er at hun vil komme det inden for en månedstid - Vi har besluttet at vi parre med Kokborg's Elvis - han er Jagtchampion og har et super temperment - han er rygfotograferet med K0, og øjenlyst - Carna's rygstatus er K4 - vi øjenlyser Carna i nær fremtid.

Efteråret på Toftekæret

Udstilling i Gørlev

14. oktober 2007

Weekenden har stået i gravhundens tegn - idag søndag har vi været på udstilling i Dansk Gravhundeklub -  Gørlev. Vi havde to af tøserne med - Toftekæret's Anna, og Toftekæret's Carna. Dorthe skulle have deltaget med Toftekæret's Cleo Gybsy, men måtte melde fra på grund af sygdom. Anna stillede i championklassen hvor 7 tæve var tilmeldt. Hun fik 1. pr. 4. vinder med CK. Carna deltog i brugshundeklassen hvor 11 var tilmeldt - hun fik 1. pr. 3. vinder med CK. Så alt i alt er vi godt tilfredse.
Dette var året's sidste udstilling i DGK.

Sporprøve i Store Dyrehave

Dorte og Toftekæret's Cleo Gybsy

Udstilling Knuthenborg

18. og 19. august 2007

Weekenden har været en stor oplevelse - vi har været i Knuthenborg Safaripark - Dansk Gravhunde Klub's 60 års jubilæumsudstilling og Nordisk Vinder udstilling - det var meget spændende at kører rundt blandt de vilde dyr - og så var det et rigtig godt arrangement der blev afholdt - vejret var perfekt begge dage.  Vi havde tre af " pigerne " med - Anna - Carna og Joseffa - Joseffa klarede det rigtig godt - hun blev begge dage - Bedste ruhårede baby - med to forskellige dommere, det var bare super - Anna fik 1. pr. den ene dag og 2. pr. den anden dag - Carna fik 1. pr. begge dage -

Udstilling Frederikshavn

29. Juli 2007

Søndagen idag har vi tilbragt i Frederikshavn - udstilling i DGK - i forbindelse med at vi holder ferie i det nordjyske - Anna og Carna var tilmeldt - og det gik sådan at Anna fik 1. pr og blev 4. vinder med CK - Carna fik 1. pr. - Vi havde Joseffa med som fik lov at snuse lidt rundt - og fornemme en masse andre gravhunde - det syntes hun var gevaldigt !

Udstilling Herlufmagle

17. Juni 2007

Da vi drog afsted her til morgen var vi lidt spændte på hvordan dagen ville forløbe - Det var Toftekæret's Anna vi havde med på tur idag. Men det må siges det gik over alt forventning - I Anna's klasse var der 7 championtæver der stille op - så det var spændende hvordan det ville gå - men det gik over alt forventning - dommeren var Wenja Rui fra Norge - Anna fik 1. pr. blev bedste championtæve og fik Klubcert. Hun gik så videre om Bedste Tæve - hvor hun blev 2. vinder. Så da vi kørte fra Herlufmagle havde vi haft en god dag.

Joseffa's ankomst på Toftekæret

21. maj 2007

Dagen idag er en spændende dag - for da ankommer Thy's Joseffa - som bliver sidste nye skud på Kennel Toftekæret. Joseffa kommer fra Kennel Thy ved Susie og Kaj i Thisted www.gravhund.net/thy/, hendes afstamning er norsk - Hendes far og farfar er røde, hendes mor er sort. Vi glæder os rigtig meget til hun kommer, og til at arbejde med hende - men nu skal hun først falde til. I hendes aner tilbage ligger der meget jagt - så det skal blive spændende, at se hvad det kan drives til.

Thy's Joseffa

Udstilling i Slangerup

29. april 2007

Dagen idag har været en fantatisk dag, vi har været på udstilling i Slangerup - med Toftekæret's Anna. Hun stillede i championklassen, sammen med 4 andre tæver. Anna, fik 1. pr. og blev bedste tæve i championklassen, fik Klubcert.  - gik videre og blev Bedste Ruhårede Tæve - hun skulle så op mod den bedste hanhund og den slå hun også - så hun blev på dagen den bedste ruhårede standard. Det var helt vildt - da vi så havde sundet os lidt på det - skulle hun stille i store ring senere på dagen - og der gik det også bare godt - Anna blev best in show 2. Det var en rigtig god dag vi vil tænke tilbage på.

Sporprøve St. Dyrehave

22. april 2007

Idag har der været Sporprøve i St. Dyrehave  ved Hillerød - og to af vores hvalpe var tilmeldt prøven.
Toftekæret's Cleo Gypsy med Dorthe Grøn, som fører fik 3. pr. med 18 point. og Toftekæret's Conrad med Liselotte Mosbæk som fører fik 0. pr. med 11 point.

Sporprøve Vemmetofte

15. april 2007

Toftekæret's Carna har idag været på sin første sporprøve - ved Vemmetofte Kloster -  et sted med meget råvildt. Carna fik 0. pr. med 20 point - ikke nok til en præmering. Carna opdagede undervejs, at der var spor efter råvildt, det var alt for spændende - så det blev ikke til nogen præmering idag.

 

Toftekæret's Carna

Gravprøve i Hårup v/ Silkeborg

14. april 2007

Dagen idag har været lang - vi startede med at kører til Hårup ved Silkeborg med Toftekæret's Carna - Gravprøve i DGK. Det var med spænding vi drog afsted - Carna mangler en gravprøve med 67 point eller derover - så er hun Dansk Brugschampion på grav - men sådan skulle det ikke gå - Carna gik direkte til ræven og fik en på næsen - så var det slut for idag - 0 point. Så tænkte vi lidt over tingene og besluttede, at når vi nu var i Jylland kunne vi da lige kører omkring Susie og Kaj i Thisted og få eftermiddagskaffen.... så kunne vi da lige kigge lidt på hvalpene de har nu.  Der er en lille rød tæve, der kunne være ret så spændenden.... vi får se ! 🤩

Sporprøve på Ørumgård Østjylland

31. marts 2007

Toftekæret's Cleo Gypsy  - har idag været på Sporprøve i Østjylland, Ørumgård - hvor hun har klaret sig godt. Det var hendes første sporprøve - Gypsy fik 2. pr.  med point fordeling , 10 - 10 - 8 - 10 ialt 38 point. Et stort tillykke til Dorte Grøn.

Toftekæret's Cleo Gypsy

Godt inde i det nye år 2007

Nyt år - 2007.

Vi er nu godt inde i det nye år - vinteren er ved at være over, og vi kan se foråret for ude - vi er godt igang med træningen - det være sig spor som grav.
Vi træner ihærdigt med Carna - da vi satser hende på sporprøve her i foråret - den samme på grav.

Tre på stribe.... den første forårsbebuder - solen den luner godt....